Keresőoptimalizálás

 

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS GOOGLE ELSŐ OLDALRA

Muszáj tudatosítanunk a keresőoptimalizálás fontosságát – mint magánemberként, mint vállalkozóként, hogy az internet forradalmában élünk. Ma legitim hatalomnak számít az információ megszerzésének módja, és az, hogy a megszerzett információ mennyire releváns az adott ügyre nézve. Ezért fontos, hogy minden weboldal készítés és webáruház készítésnél fontos szempont legyen a Google keresőoptimalizálás. Keresőoptimalizálás nélkül nem leszünk a találatilista elelyén.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS FELTÉTELEI

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon a weboldal az első lépés a siker megszerzése felé. Vannak olyan szolgáltatások, pl. turizmus, melyben elengedhetetlen a weboldal megléte, és annak megfelelő keresőoptimalizálása.

Több millió találat közül arra kell törekedni, hogy a mi weboldalunk legyen a keresőkben elől.

Cégünk vállalja, hogy weboldalát pozicionálja a legnagyobb keresőben (Google) . A fizetett listán való szerepléssel (pl. Google Ads) ellentétben ez a keresőoptimalizálás stabil helyezést biztosít a weboldalnak. Ez a megoldás hosszútávon nyújt biztonságos pozíciót a honlapnak. Később kitérünk a feltételekre és pontosabb meghatározásra.

Sokan szeretnének jó helyen lenni az internetes megjelenésekben, mégis amikor átnézik a reális összefüggéseket, kiderül, hogy nem is olyan egyszerű, és gyors a kívánt eredmény elérése.

Nagyon fontos megjegyezni a keresőoptimalizálás legnagyobb ellensége az olyan ajánlatok sokasága, ami sajnos megtalálja azokat a vállalkozókat, akik abban a hitben keresnek megfelelő keresőszavas optimalizálást az interneten, mint az: „Olcsón, azonnal a Google első oldalán!”

Érdemes odafigyelni az olyan ajánlatokra, amik azt ígérik: feltűnően rövid idő alatt (1 hét, 1 hónap) a Google első oldalának valamely pozíciója. Illetve a feltűnően alacsony árak is rejthetnek meglepetéseket. Pl. 20-25 ezer forint/kampány.

A legtöbb ilyen ajánlat vége az, hogy az ígért első oldalra való pozicionálás valóban megtörténik, általában 1-2 hétig ott is van a weboldal a Google keresőjében, viszont ezután a Google letiltja a szóban forgó honlapot.

  • Miért?
  • Mert a Google algoritmusai kiszűrik a nem legális módszereket, melyeket gyors pénzszerzés céljából követnek el a programozók

A weboldal keresőoptimalizálását nem lehet sürgetni, és nem lehet megspórolni sem. Az igényes munka 6-12 hónapig tart, és az átlag havi díja: 60.000 Ft - 80.000 Ft között alakul.

Ezért kérünk minden meglévő és leendő Ügyfelünket, mielőtt honlapjukon fejleszteni  szeretnének, kérjenek pozícióelemzést és konkurenciaelemzést jelenlegi weboldalukról.

Minden weboldal esetében az elsődleges cél az organikus listán való fix pozíció elérése.

Ennek elérése érdekében olykor több hónapot, de akár évet is igénybe vehet az optimalizálás folyamata. Pl. egy szállás esetében.

MIKOR SIKERES A KERESŐOPTIMALIZÁLÁS?

Sok esetben érdemesebb inkább egy új weboldalt elkészíttetni, mintsem a régit optimalizáltatni, ami költségesebb és akár elhúzódhat hónapokig is míg a google első oldalára kerül weboldalunk, vagy webáruházunk. 

  • keresőoptimalizálás eredmény 6-8-10 héten belül
  • cél: Google első oldala
  • minél kevesebb keresőkifejezésre összpontosítunk a szavak optimalizálása során, annál hatékonyabb és gyorsabb a keresőoptimalizálás
  • az Adwords-el szemben ez nem csak addig marad az első oldalon, amíg fizeti, hanem akkor is, amikor Ön már nem fizet nekünk az optimalizálásért.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS ÁRAK

60.000 Ft+Áfa / hótól Google első oldalas garanciával

Mi határozza meg a keresőoptimalizálási árakat?

Egy jól megválasztott kereső szó szinte minden pénzt megér. Azonban a leggyakrabban használt szavak és szókapcsolatok esetében keményen meg kell dolgozni, hogy a keresőoptimalizálás eredményes legyen.

Miért szükséges a találatok számával a keresőoptimalizálás időtartamát növelni?

Mivel nem tudjuk, hogy a konkurencia pontosan milyen eszközöket alkalmaz, a cél elérése olykor hónapokig is eltarthat.

Célunk a keresőoptimalizálás tekintetében a kereső első oldala, melyre garanciát is vállalunk!

Egyes keresőoptimalizálási szerződéseinkben az első oldalon való megjelenést garantáljuk a szerződés lejártáig.

Fontos tudni, hogy:

  • a keresőszavak találati aránya nem feltétlenül jelzi egy-egy szó erősségét
  • a szóösszetétele alkalmazása sokkal hamarabb vezet tartós eredményre

Figyelem!  Csak abban az esetben tudujuk vállalni a garanciális keresőoptimalizálást, ha az adott weboldal vagy webáruház alapjai megfelelően biztosítottak. Weboldal készítés során alap feltételnek kell lennie a keresőoptimalizálásnak, hogy az eredményes lehessen. A kialakításon felül ügyelni kell a seo szöveg kialakításáraAz alapfeltételek hiányában kérje munkatársaink segítségét a lehetséges megoldásokról.