GYIK

11. Mennyi idő alatt készül el a megrendelt szolgáltatás?
A jól összehangolt csapatmunka eredménye a gyors és pontos munkavégzés. Alapesetben a szerződés aláírásától számított 30 munkanapon belül (feltétel a folyamatos kapcsolattartás) elkészítjük a weboldalt, a lógót, a megrendelt SEO szövegírást is. Webáruházaink esetében az elkészítési határidő maximum 40 munkanap.
22. Mikor és hogyan kell fizetnem a megrendelt szolgáltatásokért?
A megbízási díj függvényében általában két részletben, az első részletet előleg formájában, az utolsó részletet a munka elvégzésekor térítik meg ügyfeleink.
33. Miért kell előre fizetnem?
Az előlegfizetés és az utólagos teljesítés mind két fél számára garancia, melyet sajnos nem hagyhatunk figyelmen kívül.
44. A weboldalon feltüntetett ár egyszeri díj, vagy minden évben ki kell fizetni?
A weboldalon feltüntetett árak egyszeri díjak minden esetben, kivétel a havidíjas keresőoptimalizálás és a Facebook kampány.
55. Évente kell fizetni az elkészített oldalért?
Igen, kell. Mivel a Domain nevet évente kell lefoglalni, ezért a tárhely és a karbantartási szolgáltatásainkat is ehhez igazítjuk. Ennek évente egyszeri költsége van csupán, melyet ügyfeleink akkor fizetnek, ha továbbra is igényt tartanak a szolgáltatásunkra.
66. Nekem kell feltölteni a termékeket/képeket?
Nem feltétlenül, szolgáltatásaink közt szerepel a karbantartás is, mely a feltöltést magában foglalja (ésszerű mennyiségi határon belül). Természetesen ügyfeleink részére biztosítunk belépést az oldalhoz, így ha gondolják, ők maguk is feltölthetik.
77. Garanciát vállalnak a megrendelt szolgáltatásokra?
Szolgáltatásainktól függően természetesen igen. Működési garancia érvényes a weboldal és a webáruház készítése során. Pozíció garancia érvényes a kereső optimalizálás esetében, plágium mentes garancia a SEO szövegírást tekintően, és hitelességi garancia a szakfordítást illetően.
88. Bővíthető a weboldal és a webáruház?
Igen, olyan dinamikus oldalakat készítünk, melyek könnyedén bővíthetőek/átalakíthatóak.
99. Az elkészített weboldal/webáruházam mobilon is szépen fog kinézni?
Ahhoz, hogy okos telefonon vagy a táblagépen is maximális legyen a felhasználói élmény, külön mobil optimalizálás szükséges.
1010. Gond, ha nincs még kiforrott elképzelésem, hogy mit szeretnék?
Munkatársaink felkészültek az ilyen helyzetekre is, és amennyiben szükséges felülvizsgálják a konkurenciát, és a vásárlói igényeket, és ezek alapján készítenek Ügyfelünknek egy tervet, mely után már számára is könnyebb a fantáziálás.
1111. Van szükség személyes találkozóra?
Nincs, munkatársaink kommunikatívak, ügyfeleinkkel e-mailen és telefonon tartjuk a kapcsolatot, de természetesen, ha máshogy nem megy, biztosítunk időpontot.