Weboldal tanácsadás

 

Manapság egyre többször találkozunk a seo, a tartalommarketing , a  weborganizáció és a mobilbarát kifejezésekkel, ha arra adjuk a fejünk, hogy lépést tartsunk a fejlődéssel.

A szakemberek és tanácsadók pedig előszeretettel használják ezeket a kifejezéseket – ki ezért, ki azért – annak ellenére, hogy a legtöbb ügyfél számára nem ez, hanem a végcél és az eredmény az érdekes.

A Brill Life Média Kft. számára is az eredmény az érdekes, hiszen a mi küldetésünk elsősorban az eredmény orientáltságon és az ügyfeleink sikerein alapszik.

Mi minden teszünk meg ezért?

Első sorban olyan weboldal tanácsadást kínálunk, melynek során részletesen átvesszük azokat a legfontosabb szakkifejezéseket, mellyel egy fejlődni kívánó vállalkozó találkozhat.

Miért? Azért mert számunka fontos, hogy az ügyfeleink megértsék és tudják is, hogy mit fognak csinálni, mi fog a jövőben történni.

Másod sorban pedig a weboldal tanácsadás alkalmával kielemezzük a meglévő weboldalukat és rávilágítunk azokra a kritikus pontokra és hiányosságokra, melyek gátat szabhatnak a cél eléréséhez.

Mi van, ha még nincs weboldalam, de szeretnék egyet én is?

Ebben az esetben is érdemes részt venni egy weboldal tanácsadáson, hiszen ha már az alapokat ismeri, könnyebb és gyorsabb – nem mellesleg költséghatékonyabb – lesz a jövőbeli fejlesztés. Ha már ismeri azokat a kritikus pontokat, amiknek a weboldalnak meg kell felelnie, akkor már egy ajánlat kérés során is kedvezőbb helyzetbe kerülhet.

Weboldal tanácsadás – a jövő sikere zálog nélkül

A webszemináriumok és a konferenciák világában a személyes kontaktnak egyre kevesebb figyelem jut. Egy több 10 vagy akár 100 fős előadás során maximum pár érdekes kérdés megválaszolására jut idő , ami nem biztos, hogy az Ön vállalkozásának a sikeréhez fog hozzájárulni. A workshopokkal egybekötött weboldal tanácsadás a legtöbb esetben sajnos csak arról szól, hogy felcsigázzák az érdeklődést és a ténylegesen vállalkozásra szabott információkat egy külön szaktanácsadás alkalmával adják át.

Fizetne egy információért kétszer?

Mi nem szívesen, épp ezért mi nem konferenciákon adjuk  át a tudásunk egy részét, hanem egyből a legjavát kínáljuk a személyes weboldal tanácsadás során.

Mire számíthat a weboldal tanácsadás során?

A személyes találkozásunk során átbeszéljük a jövőbeli elképzeléseit és a céljait, majd ahhoz igazodva megyünk végig a weboldal készítés egyes lépcsőin.

Ha például több ügyfelet szeretne és a Google első oldalának az elérése a célja, akkor az erre vonatkozóan teszünk javaslatokat és összesítjük a tanácsainkat.

Weboldal tanácsadás – többet adunk, mint gondolná

Weboldal tanácsadás:

  • 2 óra
  • jelenlegi állapotok
  • küldetés és vízió
  • stratégia összeállítása
  • dokumentáció

Ha részt vesz a weboldal tanácsadásunkon, akkor nem csak  az online világra lesz nagyobb rálátása, hanem nagyszerű kedvezményekhez is juthat.

Ha a konzultációt követően minket választ a fejlesztésre, úgy az egyes szolgáltatásinkból 10 % kedvezményt vagy hirdetési kupont adunk ajándékba.