Rólunk

 

 

Cégünk több mint 10 éves múltra tekinthet vissza. Szakmai múltunk a kollégáink átlagát nézve 15 év. Ez már elegendő garancia, hogy tudjuk mit csinálunk és meg is fog minket találni évek múltán is. Tudjuk, hogy ezek fontos szempontok aki ilyen szolgáltatást keres. Javasoljuk minden esetben nézzen utána, hogy kivel fog együtt dolgozni, mert hosszútávra tervez.

 

VÁLLALKOZÁSUNK FŐ PROFILJAI:

 

weboldal készítés | webáruház készítés | keresőoptimalizálás | facebook kampány | seo szövegírás | logo tervezés

 

Csapatunk tagjai összeszokottak és saját területükben mindig naprakészek. Figyelemmel kísérjük a napi trendeket és irányelveket. Ez nagyon fontos, hogy ügyfeleinkkel hatékonyan tudjunk együtt dolgozni. Fontos, hogy megértsük az elképzeléseiket, és azt át is adjuk a munkánkban. Mindezeket figyelembe véve javaslatokkal is szolgálunk, hogy az elvégzett munka meghozza a kívánt eredményt is.

Milyen szempontokat tartunk fontosnak egy weboldal készítése során?

Cégünk két fontos dolgot tart szem előtt mikor egy weboldal készítésére kerül a sor:

Az első a megjelenés. Mivel egy előítéletes világban élünk, ahol a külső megjelenés alapján hoznak döntést az emberek, így nagy hangsúlyt kell fektetnünk egy adott weboldal vagy web áruház megjelenésére.

Így a megrendelővel együtt, a vásárlók igényeihez is igazodva alakítjuk ki azt a látványt, amiről ügyfeleink álmodnak. A látványon kívül fontos még a könnyű kezelhetőség, a gyors és egyértelmű eligazodás, a felhasználó barát kezelőfelület kialakítása, és a szükséges információk megjelenítése. Összességében tehát, elsődleges feladatunk a leendő vásárlók szimpátiájának megnyerése és a weboldalon tartása.

A második fontos tényező az oldal felépítése a keresők szempontjából. Az nem elég, ha egy oldal tetszetős. Meg kell állnia a helyét a mára már igen kiéleződött „harcmezőn”, hogy jó helyezést érjen el a keresőoldalakon is bizonyos kulcsszavakra. A keresőkben való besoroláson sok dologgal lehet javítani, de rontani is. Ezért fontos, hogy olyan készítsen weboldalt, aki érti is a működését és nem csak grafikailag hozza ki a maximumot.

Ezeket a szempontokat és értékeket szakképzett és gyakorlott kollégákból álló csapataink ültetik át a valóságba, professzionális technikai hátterek segítségével.

Munkatársaink minden esetben figyelembe veszik ügyfeleink egyedi igényeit és kéréseit, szakembereink ezekhez az igényekhez igazodva alakítják ki a kért weboldalakat vagy web áruházakat.

Az íratlan szabályok ezen területen is érvényesülnek. Ügyfeleinket a munkálatok megkezdése előtt feltétlenül tájékoztatunk a munkavégzés folyamatairól és lépéseiről.

Egyik ilyen lépés például az adott konkurencia feltérképezése.

„Tartsd magadhoz közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet.”

Bár ez a mondás kissé erősnek tűnhet, de alapjaiban véve a piaci harc erre épül, így fontos a konkurenciánk ismerete, az ő erősségeinek és hátrányainak kiaknázása.

A megrendelést követő telefonos és/vagy személyes konzultáció és a szerződéskötés után akár 48 óra alatt működőképes weboldalt tudunk biztosítani Ügyfeleink számára.

Miért tudunk ilyen rövid határidővel dolgozni?

Mert minden egyes megrendelőnkhöz egy-egy csapatot rendelünk ki, akik azon fáradoznak, hogy a lehető leghamarabb elkészülhessen a megálmodott weboldal.

Mit nyújtunk még?

Például 48 órás karbantartást szerződött partnereinknek, melynek során a szerződés időtartama alatt (1 év) vállaljuk a karbantartási munkálatok 48 órán belüli (mennyiségtől és kapacitástól függően) elvégzését.

Jól hangzó ígéretek helyett tekintse meg referenciáinkat és vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.