Mobil Weboldal

A mai vállalkozások egyik sarkalatos pontja a mobilitás. Míg az újonnan alakuló cégek fiatalos lendületüknek és a vezetők modern szemléletmódjának köszönhetően nem csak talpon tudnak maradni, hanem nyereséget is tudnak termelni a kiélezett versenyhelyzet ellenére, addig a több évtizedes szakmai tapasztalattal bíró vállalatok sokasága kerül a perifériára, hiszen az új marketing eszközöket nem ismerve, az elavult megoldásokra alapoznak.  Természetesen nem a jól bejáratott módszerek elhagyásán van a hangsúly, hanem új lehetőségek kipróbálásán, melyekkel a következő generáció számára is egy életképes vállalkozást hagyhatunk hátra.

Hogyan lehet mobil az Ön vállalkozása?

A mobil kifejezés alatt itt most nem a földrajzi rugalmasságot értjük, hanem a vállalkozás online megjelenését, azon belül is a mobilbarát weboldal meglétét.

Miért fontos a weboldal mobilbarát verziójának a kialakítása?

Ellenőrizze most weboldalát!

www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/?hl=hu

Ha még nem mobilbarát a weboldala, akkor elveszítheti látogatóinak akár a 30 %-át!

Az okostelefonok és a táblagépek térhódításának köszönhetően szabad perceinket a világhálón töltjük. Utazás és várakozás közben, elalvás előtt és még számtalan élethelyzetben a kezünk a mobileszközünkkel összenőtt.

Jó tudni: a KSH legutóbbi adatai alapján (2014.IV. negyedév) a magyarországi 7,3 millió internet előfizetésből mintegy 4,7 millió előfizetés a mobilinternet szolgáltatásra vonatkozik.

Ha csak ezekre a tényre alapozunk, akkor már mindannyiunk számára világossá válik, hogy a mobilbarát weboldal kialakítása a vállalkozás jövőjének a záloga.

Ne hagyja, hogy vállalkozása elvesszen a Google keresőjében!

Kérje ingyenes tanácsadásunkat még ma! Cégünk akár 3 munkanap alatt elkészíti a mobilbarát weboldalát.

Amit mobilbarát weboldal kialakításáról tudni érdemes:

A mobilbarát verzió elkészítése során a meglévő weboldal funkcióit megtartva alakítjuk ki a responsive weboldal új szerkezetét és a szerkezethez igazított grafikát, mely így 100 %-osan megfelel a Google követelményeinek.

Az elkészített mobilbarát weboldalról tanúsítványt küldünk!

Mobilbarát weboldal készítés ára:

  • Weboldal készítéssel együtt: 80.000 Ft+Áfa
  • Web áruházzal együtt: 150.000 Ft+Áfa

A feltűntetett árak a weboldal- és a web áruház készítésben megjelölt funkciók kialakításáig terjednek. Minden további funkció egyedi elbírálás alá esik.